1. <tr id="rfbb0"><label id="rfbb0"></label></tr>
    2. <table id="rfbb0"></table>
      <pre id="rfbb0"><label id="rfbb0"><menu id="rfbb0"></menu></label></pre>
      1. 英語四級 學英語,練聽力,上聽力課堂! 注冊 登錄
        關閉

        如果碰到什么問題,
        您可以添加微信客服,進行咨詢

        > 英語四級 > 英語四級閱讀 >  內容

        英語四級閱讀模擬實戰 60

        所屬教程:英語四級閱讀

        瀏覽:

        qinting

        2022年05月28日

        手機版
        掃描二維碼方便學習和分享

        60

        Bird wings have a much more complex job to do than the wings of an airplane, for in addition to supporting the bird they must act as its engine, rowing it through the air. Even so the wing outline ora bird conforms to the same aerodynamic principles as those eventually discovered by people when designing airplanes, and if you know how different kinds of aircraft perform, you can predict the flight capabilities of similarly shaped birds.

        Short, stubby wings enable a tanager and other forest-living to swerve and dodge at speed through the undergrowth, just as they helped the fighter planes of the Second World War to make tight turns and acrobatic maneuvers in a dog-fight. More modern fighters achieve greater speeds by sweeping back their wings while in flight, just as peregrines do when they go into a 130 kph dive, swooping to a kill. Championship gliders have long, thin wings so that, having gained height in a thermal up-current they can soar gently down for hours and an albatross, the largest of flying birds, with a similar wing shape and a span of 3 meters, can patrol the ocean for hours in the same way without a single wing beat. Vultures and hawks circle at very slow speeds supported by a thermal and they have the broad rectangular wings that very slow-flying aircraft have. People have not been able to adapt wings to provide hovering flight. That has only been achieved with the whirling, horizontal blades of a helicopter or the downward-pointing engines of a vertical landing jet. Hummingbirds have paralleled even this. They tilt their bodies so that they are almost upright and then beat their wings as fast as 80 times a second producing a similar downdraft of air. So the hummingbird can hover and even fly backwards.

        1.Which of the following is NOT true according to the passage?

        A.Bird wings have to support the bird.

        B.Bird wings must act as the bird's engine.

        C.Airplane's wings must act as the airplane's engine.

        D.Similar wing shapes in aircraft and birds produce similar flight capabilities.

        2.Modern fighter planes can be compared to_______in the way they move.

        A.tanagers B.hawks C.peregrines D.hummingbirds

        3.Which of the following birds beats its wings the least while flying?

        A.Redwing. B.Albatross. C.Parakeet. D.Swallow.

        4.Why can the hummingbird can hover and even fly backwards?

        A.Because its wings are large enough.

        B.Because it can tilt its body.

        C.Because it has whirling and horizontal blades like a helicopter.

        D.Because it can produce down-draft of air by beating their wings very fast.

        5.What's the main idea of the passage?

        A.Bird wings are more complex than airplane wings.

        B.People design airplane by looking at the wing shapes of birds.

        C.How can we make the airplane wings more efficient.

        D.The wings of birds and airplanes conform to the same aerodynamic principles.

        60

        1.【答案】C。

        【解析】本題的四個選項中,只有C項為正確答案。這可從文中第一段的“Bird wings have a much more complex job to do than the wings of an airplane, for in addition to supporting the bird they must act as its engine”推知。A、B兩項是文中提及的真實內容。從第二段可知,D項也是正確的,只有C項是錯誤的。

        2.【答案】C。

        【解析】本題的四個選項中,只有C項為正確答案。這可從文中的“More modern fighters achieve greater speeds by sweeping back their wings while in flight, just as peregrines do when they go into a 130 kph dive, swooping to a kill.”推知。

        3.【答案】B。

        【解析】本題的四個選項中,只有B項為正確答案。這可從文中的“an albatross, the largest of flying birds, with a similar wing shape and a span of 3 meters, can patrol the ocean for hours in the same way without a single wing beat.”推知。

        4.【答案】D。

        【解析】本題的四個選項中,只有D項為正確答案。這可從文中的“Hummingbirds have paralleled even this. They tilt their bodies so that they are almost upright and then beat their wings as fast as 80 times a second producing a similar downdraft of air. So the hummingbird can hover and even fly backwards.”推知。

        5.【答案】B。

        【解析】本題的四個選項中,只有B項為正確答案。這可從文中的“Even so the wing outline of a bird conforms to the same aerodynamic principles as those eventually discovered by people when designing airplanes, and if you know how different kinds of aircraft perform, you can predict the flight capabilities of similarly shaped birds.”推知。

        用手機學英語,請加聽力課堂微信公眾號:tingclass123
        用戶搜索

        瘋狂英語 英語語法 新概念英語 走遍美國 四級聽力 英語音標 英語入門 發音 美語 四級 新東方 七年級 賴世雄 zero是什么意思杭州市嶺光嘉園英語學習交流群

        • 頻道推薦
        • |
        • 全站推薦
        • 推薦下載
        • 網站推薦
        被部长夫上司侵犯美丽人妻
        1. <tr id="rfbb0"><label id="rfbb0"></label></tr>
        2. <table id="rfbb0"></table>
          <pre id="rfbb0"><label id="rfbb0"><menu id="rfbb0"></menu></label></pre>