1. <tr id="rfbb0"><label id="rfbb0"></label></tr>
    2. <table id="rfbb0"></table>
      <pre id="rfbb0"><label id="rfbb0"><menu id="rfbb0"></menu></label></pre>
      1. 英語四級 學英語,練聽力,上聽力課堂! 注冊 登錄
        關閉

        如果碰到什么問題,
        您可以添加微信客服,進行咨詢

        > 英語四級 > 英語四級語法 >  內容

        大學英語四級語法習題及答案(2)

        所屬教程:英語四級語法

        瀏覽:

        qinting

        2022年03月14日

        手機版
        掃描二維碼方便學習和分享

        學習語法首先要學習句子,因為句子是人類語言的核心,通過對句子的分析理解,可以更好的掌握語法。下面是小編整理的大學英語四級語法習題及答案(2),希望對你的語法學習有所幫助!

         

          1.I’m looking for the _______ section in today’s paper.

          A. column B. combination C. comb D. classified

          2.Where can I _______ in the TV? Is the outlet right?

          A. plug B. paint C. shoot D. upset

          3.Please put your _______ on this application form.

          A. site B. silly C. shower D. signature

          4.I bought a camera lens yesterday. Its _______ quality is excellent.

          A. picture B. suit C. stomach D. optical

          5.This dress is made of _______, isn’t it?

          A. nylon B. monument C. mutual D. nod

          6.Jack wants to be _______ when he grows up.

          A. a bar B. a cousin C. an opponent D. an astronaut

          7.She failed to call the office to _______ her appointment.

          A. greet B. miss C. ruin D. cancel

          8.Which would you rather have the _______ chicken or the fish.

          A. fried B. ideal C. juice D. maid

          9.What is the total circulation of this _______?

          A. leather B. pale C. journal D. wagon

          10.He gave us a very good description of the _______ of this university

          A. lawyer B. orient C. layout D. oven

         

          1.D 2.A 3.D 4.D 5.A 6.D 7.D 8.A 9.C 10.C

         


        用手機學英語,請加聽力課堂微信公眾號:tingclass123
        用戶搜索

        瘋狂英語 英語語法 新概念英語 走遍美國 四級聽力 英語音標 英語入門 發音 美語 四級 新東方 七年級 賴世雄 zero是什么意思邵陽市佳和領域(蔡鍔北路)英語學習交流群

        • 頻道推薦
        • |
        • 全站推薦
        • 推薦下載
        • 網站推薦
        被部长夫上司侵犯美丽人妻
        1. <tr id="rfbb0"><label id="rfbb0"></label></tr>
        2. <table id="rfbb0"></table>
          <pre id="rfbb0"><label id="rfbb0"><menu id="rfbb0"></menu></label></pre>